Ta det lungt

Nästa dag tog jag det väldigt lugnt, jag var fortfarande lite förkyld och hade också blivit dålig i magen, kanske berodde det på vad vi åt dagen innan för Marco var också lite dålig. Någon gång efter lunch tog jag mig ut ur vandrarhemmet och begav mig till Dashilar, som är en gammal affärsgata. Enligt guideboken skall den vara riktigt gammal och några affärer har funnits i mer än hundra år. Dessvärre gjorde man för inte så länge sedan en upprustning av gatan så den skall inte vara lika fin som den brukade vara. Jag ansåg dock att den var som vilken gata med affärer som riktar sig till turister som helst, så jag åkte ganska snabbt där ifrån.

Istället tog jag mig till Yonghegong Lama Tempel som skall vara det största lamatemplet i Beijing (och kanske utanför Tibet?). Dessvärre var det, som sådana här ställen ofta är, ett gam